Σάκης Ιωαννίδης: Στη μάχη των εθνικών εκλογών θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά
Περιφέρεια Αττικής

Σάκης Ιωαννίδης: Στη μάχη των εθνικών εκλογών θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του π. Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκη Ιωαννίδη στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ο Βόρειος Τομέας της Β’Αθηνών είναι μια περιοχή με πολίτες όλων των οικονομικών και κοινωνικών στρωμάτων, με πολυποίκιλα προβλήματα, μια μικρογραφία ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Και όλους αυτούς θέλω να εκφράσω.

Στη μάχη που έρχεται θέλω να εκπροσωπήσω τους νέους ανθρώπους, τη νέα γενιά, τη γενιά μου. Τους νέους, που είτε έψαξαν για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, αλλά συνεχίζουν να νοιάζονται για την πατρίδα τους, είτε εκείνους που έμειναν εδώ και προσπαθούν να τα καταφέρουν παρά τις αντιξοότητες.

Αλλά και όλους εκείνους που δούλεψαν σκληρά στη ζωή τους, στήριξαν την οικογένειά τους και συνεχίζουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, για το μέλλον των παιδιών τους και της πατρίδας μας. Που ζημιώθηκαν από την κρίση, αλλά δεν το έβαλαν κάτω, και έχουν όραμα για μια καλύτερη ζωή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet