Σε εκδήλωση στην Ανατ. Αττική ο Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση στην Ανατ. Αττική ο Γιώργος Πατούλης

Στην αναγκαιότητα κατάρτισης ενός στρατηγικού σχεδίου μέσω του οποίου θα υποστηριχθεί η αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική  Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε την απογοήτευση του που ο Β΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχει αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, τόσο για την υλοποίηση έργων υποδομής, όσο και για την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης τόνισε ότι η Ανατολική Αττική έχει ανάγκη από μεγάλα έργα που σχετίζονται με την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση, ενώ υπογράμμισε ότι είναι αναγκαία η ανέγερση ενός νοσοκομείου το οποίο θα διευκολύνει τους κατοίκους της περιοχής.   

«Στόχος μου είναι να μετατραπεί η Αττική σε ένα απέραντο εργοτάξιο» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ο Α΄ και ο Β΄ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να συνεργάζονται, τόσο για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της κάθε περιοχής.

»Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ενιαίο δίκτυο ομβρίων υδάτων και ένα οργανωμένο σύστημα προστασίας από τις φυσικές καταστροφές.

»Σας καλώ όλους να δώσετε με την ψήφο σας δύναμη στη Νέα Αρχή για την Αττική. Όλοι μαζί θα οδηγήσουμε σε μια νέα εποχή την Αττικής. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου που θα αξιοποιεί τον ιστορικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αγροτικό πλούτο της περιοχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet