Σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Παιανίας- Γλυκών Νερών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Παιανίας- Γλυκών Νερών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Παιανίας – Γλυκών Νερών, παρουσία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης τόνισε ότι λαμβάνει μηνύματα αισιοδοξίας και στήριξης από τους πολίτες οι οποίοι, όπως ανέφερε, είναι έτοιμοι και ζητούν μία δημιουργική ανατροπή και πολιτική αλλαγή, στην Περιφέρεια Αττικής.

«Η Νέα Αρχή για την Αττική έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου», τόνισε και πρόσθεσε: «Καθημερινά η οικογένεια μας μεγαλώνει, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης σε όλους για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε μία επανεκκίνηση στην Αττική μας και να τη βάλουμε επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης».

Προσδιορίζοντας τις προτεραιότητες του συνδυασμού του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι «μετά από πολλά χαμένα χρόνια πρέπει επιτέλους να δοθούν λύσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αττικής», επισημαίνοντας ότι «απέναντι στις αποτυχημένες διοικήσεις των τελευταίων ετών, η παράταξή μας, Νέα Αρχή για την Αττική έχει σχέδιο».

«Αυτό που σας ζητώ, είναι η ενεργός συμμετοχή σας στον αγώνα που δίνουμε. Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, σας θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί η προσπάθεια αυτή, μας αφορά όλους» υπογράμμισε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet