Σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην ημερίδα με θέμα «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση», που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Ακολούθησε εκδήλωση κοπής πίτας για το νέο έτος.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του Επιμελητηρίου μία καλή και παραγωγική χρονιά επισημαίνοντας ότι στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα, απαιτείται στήριξη της επιχειρηματικότητας, η οποία, όπως ανέφερε, είναι η ατμομηχανή της οικονομίας.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση υπογράμμισε τα εξής:

«Η παροχή κινήτρων για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος.

»Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε με θλίψη τον αφανισμό κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας με δραματικές συνέπειες στον οικογενειακό προγραμματισμό αλλά και στην κοινωνική συνοχή.

»Προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις με εξωστρεφή προσανατολισμό και συνεχή πρόοδο. Στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι αντιστέκονται στην κρίση και παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους. Είναι υποχρέωση μας να διαμορφώσουμε τις συνθήκες προκειμένου να μείνουν στη χώρα μας και να σταματήσει η “αιμορραγία” στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι με όραμα και σχέδιο, να μετατρέψουμε τη μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής σε μήτρα επιχειρηματικότητας, διευρύνοντας τις αναπτυξιακές της προοπτικές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet