Σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Μοσχάτου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Μοσχάτου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου «Διονύσιος Θεοφιλάτος» βρέθηκε χθες το βράδυ, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όπως υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, δομές όπως το Φιλανθρωπικό Γηροκομείο Μοσχάτου, οι οποίες παρέχουν φροντίδα και ελπίδα στους ηλικιωμένους χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας.

Ο κ. Γ. Πατούλης σημείωσε ότι ως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εργάζεται καθημερινά για να γίνει πράξη η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική μέριμνα.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι ως υποψήφιος περιφερειάρχης δεσμεύεται ότι θα εργαστεί συστηματικά προκειμένου η Αττική να γίνει πιο φιλική στους ηλικιωμένους.

Η Κοινωνική Μέριμνα είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και έχει ως αποστολή το να προσφέρει στέγη, αγάπη και φροντίδα σε  ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με την παρουσία πλήθους κόσμου και του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Τον συντονισμό είχε η γ.γ. της Κοινωνικής Μέριμνας, Πετρούλα Πετράκη, ενώ χαιρετισμό πραγματοποίησαν εκτός από τον δήμαρχο και τον κ. Πατούλη, ο πρόεδρος της Μέριμνας, Αναστάσιος Θεοφιλάτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet