Σε εκδήλωση του Cosmogym Festival Contest ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Cosmogym Festival Contest ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Cosmogym Festival Contest στο Περιστέρι, παρουσία του δημάρχου της πόλης, Α. Παχατουρίδη, του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής, Σ. Σκουτέρη και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους αθλητές και συνεχάρη τους υπευθύνους για την άρτια διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που προσελκύουν ανθρώπους όλων των ηλικιών και τους μυούν στις αξίες του αθλητισμού.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση επισήμανε τα εξής:

«Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε, τέτοιου είδους σημαντικές διοργανώσεις που δίνουν κίνητρα σε όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους νέους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον αθλητισμό, όπως υπαγορεύει το ευ αγωνίζεσθαι.

»Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική κέντρο αθλητισμού και να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται σημαντικές αξίες, όπως η ευγενής άμιλλα και η αξία στης άθλησης στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

»Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μήτρα αθλητικών διοργανώσεων με παγκόσμια εμβέλεια, ενισχύοντας την εξωστρέφειά της.

»Θα επενδύσουμε σε αυτό το στόχο αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Το οφείλουμε στους πολίτες της. Το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet