Σε εκδηλώσεις Μανιατών και Κυπρίων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδηλώσεις Μανιατών και Κυπρίων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν η Ένωση Απανταχού Μανιατών στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και ο Δημοκρατικός Συναγερμός Κύπρου στην Ελλάδα.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής και πλήθος κόσμου τιμώντας τους Μανιάτες και τον κυπριακό λαό.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, καθώς και για τους στόχους που έχει στην προσπάθεια «να γυρίσει σελίδα η Αττική».

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Τιμήσαμε σήμερα τους Μανιάτες, αλλά και τους Κύπριους αδελφούς μας που μας στηρίζουν και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη την προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πνοή στην Αττική μας.

»Σε αυτή τη μάχη που δίνουμε θα πάμε όλοι μαζί, γιατί πιστεύουμε στη δημιουργική συνένωση όλων των πολιτών, αλλά και στον συγκερασμό των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας. Συνεχίζουμε δυνατά. Έχοντας στο πλευρό μας τους Κυπρίους, τους Μανιάτες, αλλά και τους πολίτες της Αττικής που κατάγονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προχωράμε για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας προς το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet