Σε εκδηλώσεις τοπικών & αθλητικών συλλόγων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδηλώσεις τοπικών & αθλητικών συλλόγων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής πίτας που διοργάνωσαν τοπικοί φορείς του 4ου Διαμερίσματος Αθηνών, η Β4 ΝΟΔΕ, ο Σύλλογος Κρητών Ν. Σμύρνης και ο Σύλλογος Νέων Φυλής, όπου στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κέντρου νεολαίας και πολιτισμού.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους και  επισήμανε ότι το 2019 είναι ένα κρίσιμο έτος για την Αυτοδιοίκηση.

«Σε λίγους μήνες οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στη δημαγωγία, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και την αλήθεια» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Η Αττική δεν μπορεί να περιμένει άλλο και να παραμένει έρμαιο μιας διοίκησης που αναλώνεται σε λόγια και όχι έργα. Η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της είναι μονόδρομος. Με όραμα, ρεαλιστικό σχέδιο και όρεξη για δουλειά θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες ώστε η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να γίνει εφαλτήριο δημιουργίας, προοπτικής, ενίσχυσης του επιχειρείν, να αποκτήσει ένα σύγχρονο πρόσωπο».

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Girls Team Galanopoulou της υποψήφιας με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Χριστίανας Γαλανοπούλου, όπου βραβεύθηκαν προσωπικότητες του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής απένειμε βραβείο στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς για την προσφορά του επισημαίνοντας: «Τιμούμε σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού αναγνωρίζοντας τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι στη ζωή μας. Η Αττική έχει δυναμική σε αυτόν τον τομέα και θα την ενισχύσουμε περαιτέρω μέσα από κυψέλες αθλητισμού που θα δημιουργήσουμε σε όλη την Περιφέρεια, δίνοντας κίνητρα στους νέους μας να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού».

Ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε και σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Ζωή Ράπτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet