Σε εκδηλώσεις των 1ου και 6ου Διαμερισμάτων Αθηνών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδηλώσεις των 1ου και 6ου Διαμερισμάτων Αθηνών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν το 6ο και το 1ο διαμερίσματα Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε υγεία, ευημερία και δημιουργική χρονιά σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και επισήμανε ότι προτεραιότητα είναι να ξαναζωντανέψουν όλες οι γειτονιές της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής, προκειμένου να έχουν κίνητρα οι νέοι να δραστηριοποιούνται δημιουργικά στις τοπικές κοινωνίες.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής πρέπει να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο, πιο οραματικό πρόσωπο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κυψέλες πολιτισμού και αθλητισμού σε όλη την Αττική, δίνοντας κίνητρα στους πολίτες της και ιδιαίτερα στις νέες γενιές να παραμείνουν στον τόπο τους και να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον.

»Το σύνθημα μας Νέα Αρχή για την Αττική δεν είναι ένα τυπικό μήνυμα που θα μείνει στα χαρτιά. Θα δείτε την επανεκκίνηση της Αττικής στην πράξη, με στόχο να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet