Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία μίλησε ο Μάκης Παπαμαργαρίτης
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία μίλησε ο Μάκης Παπαμαργαρίτης

Παλμό, όγκο, πολιτικά μηνύματα και βαθιά ανθρώπινο λόγο είχε η χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία του υποψηφίου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στον Βόρειο Τομέα Αττικής Μάκη Παπαμαργαρίτη, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Ο μαιευτήρας του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και δημοτικός σύμβουλος της Νέας Ιωνίας μίλησε στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης για την υποψηφιότητά του στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΚΙΝ.ΑΛ. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, πλήθος φίλων, γνωστών, πολιτικών στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. και δημοτικών παραγόντων της περιοχής παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τίμησε το γνωστό νοσοκομειακό γιατρό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Χαιρετισμό και προτροπή στήριξης στο ΚΙΝ.ΑΛ. απηύθυνε στους παριστάμενους ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Γιάννης Χαραλάμπους, ενώ για το ήθος και τον χαρακτήρα του γιατρού μίλησε – εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης του ΚΙΝ.ΑΛ. – ο γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Λαζαρίδης.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, με τον συνδυασμό του οποίου ο Μάκης Παπαμαργαρίτης επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος της περιοχής.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ανάπτυξη και η πρόοδος της Ελλάδας είναι ταυτισμένη με τον πολιτικό χώρο που εμείς σήμερα εκπροσωπούμε. Ενώ η υστέρηση και η κρίση ταυτίζεται με τη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με την ψήφο μας στο Κίνημα Αλλαγής γινόμαστε η ασπίδα προστασία της δημόσιας υγείας, της δωρεάν παιδείας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής προστασίας».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με το Κίνημα Αλλαγής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο Μάκης Παπαμαργαρίτης είπε: «Στέκομαι σήμερα εδώ χωρίς την ιατρική μου μπλούζα, αλλά παραμένω γιατρός. Αύριο μπορεί να ξανασυναντηθώ με τον καθένα σας στους χώρους ενός νοσοκομείου. Και τότε θα κάνω αυτό που έμαθα από τη δουλειά μου και από τη ζωή μου: θα σας βοηθήσω. Σήμερα όμως, σας ζητώ να με βοηθήσετε εσείς. Με την ψήφο σας. Και υπόσχομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Με αλήθειες  και με εντιμότητα».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet