Σε τοπικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε τοπικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τη δέσμευσή του να εργαστεί με σχέδιο και όραμα για την ισόρροπη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Περιστέρι.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Π. Οφθαλμίδης και Μ. Αγγελοπούλου.

Απευθυνόμενος στο πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ζητήματα προτεραιότητας είναι ενίσχυση της πολιτικής προστασίας της Αττικής, η προώθηση της βιώσιµης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας, η ανάδειξη της σε διεθνές brand τουριστικού και πολιτιστικού προορισµού 12 µήνες τον χρόνο, η προσέλκυση επενδύσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική.

Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος του είναι να δηµιουργηθούν µέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια πάνω από 100.000 νέες θέσεις εργασίας στην Αττική µέσα από συνέργειες όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας. «Θα εστιάσουμε σε δραστικές παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες» τόνισε και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει να υλοποιηθούν υπερτοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ασφάλεια του πολίτη, την τοπική ανάπτυξη και τον πολιτισμό».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet