Σε τοπική εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε τοπική εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Την ανάγκη να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην Αττική με αναπτυξιακό πρόσημο προς όφελος των πολιτών, υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε τοπική εκδήλωση του Δήμου Αργυρούπολης, παρουσία του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτου, και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους με έμφαση στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής και στην αποτελεσματική διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει ότι διαμορφώνονται σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες και να προσθέτει ότι απαιτούνται περαιτέρω πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της περιοχής.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι προτεραιότητα είναι να γίνει η Αττική μία Μητροπολιτική Περιφέρεια – Πρότυπο αποτελεσματικής και οραματικής διοίκησης και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η προσπάθεια θέλει αρωγούς όλους τους πολίτες. Θα είμαστε όλοι μαζί και θα αγωνιστούμε για να βγει από την παρακμή που είναι σήμερα, αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και δίνοντας  ριζικές λύσεις στις παθογένειες που έχουν κοστίσει».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet