Σπ. Πάντζας: Δεν έχω επιρρίψει επιχειρησιακές ευθύνες για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου
Περιφέρεια Αττικής

Σπ. Πάντζας: Δεν έχω επιρρίψει επιχειρησιακές ευθύνες για την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου

«Δεν έχω επιρρίψει ευθύνες ή έχω προβεί σε αξιολογικές κρίσεις σχετικά με την επιχειρησιακή πτυχή της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου» δηλώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Σπύρος Πάντζας, απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει κάνει το αντίθετο.

Επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, εκλεγμένος με την παράταξη της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, επισημαίνει τα εξής:

Αναφορικά με ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με την επιχειρησιακή πτυχή της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, σύμφωνα με τα οποία φέρομαι να έχω επιρρίψει ευθύνες ή να έχω προβεί σε αξιολογικές κρίσεις, δηλώνω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς στην Καλλιτεχνούπολη, μετά από την εκδήλωσή της στην Πεντέλη, βρέθηκα πολύ κοντά σε αυτήν λόγω της κατοικίας μου. Ανησύχησα υπερβολικά για την εξέλιξή της και ζήτησα, κατά την επικοινωνία μου με την περιφερειακή σύμβουλο, εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας, κ. Τσούπρα, τη συνδρομή των εναέριων μέσων. Παράλληλα επικοινώνησα με στελέχη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, με το τοπικό πυροφυλάκιο, και εξέφρασα την ανησυχία μου για την έκβαση της πυρκαγιάς.

Γνωρίζω ότι η ευθύνη της πυρόσβεσης ανήκει στην Πυροσβεστική και η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνδράμει σε αυτό το έργο όταν της ζητηθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet