Στα εγκαίνια νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Νέα Σμύρνη η Ρ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Στα εγκαίνια νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Νέα Σμύρνη η Ρ. Δούρου

Τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό στον Δήμο Νέας Σμύρνης, επί της οδού Σινώπης, εγκαινίασαν χθες, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης.

«Για την Περιφέρεια Αττικής τα εγκαίνια κάθε βρεφονηπιακού σταθμού αποτελούν μια μικρή νίκη για την Περιφέρεια και μια μεγάλη νίκη για την τοπική κοινωνία», επισήμανε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου. «Γιατί η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή, στηρίζει τις οικογένειες. Είναι η προϋπόθεση για την απάντηση της κοινωνίας στην κρίση. Αυτά ισχύουν και στην περίπτωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού που εγκαινιάζουμε σήμερα εδώ στη Νέα Σμύρνη. Ένας σύγχρονος χώρος που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας», υπογράμμισε η ίδια.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής «στο πλαίσιο της αποτελεσματικής συνέργειας με τον Δήμο», όπως σημείωσε η περιφερειάρχης, με γνώμονα τη στήριξη των νέων γονέων. Ο νέος σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός θα μπορεί να φιλοξενήσει 47 νήπια και 10 βρέφη.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Αγγελική Λεβέντη και η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Νερούτσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet