Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο Γ. Πατούλης

«Ο Δυτικός Τομέας της Αττικής έχει μείνει δραματικά πίσω σε επίπεδο ανάπτυξης. Η Νέα Αρχή αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να βάλει τέλος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε παθογένειες και παράλογες τακτικές που έφεραν την Αττική σε αδιέξοδο.

»Για τη Νέα Αρχή η ανάπτυξη του Τομέα Δυτικής Αθήνας είναι στις βασικές προτεραιότητες μας και αυτό το κάνουμε πράξη με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χθες το βράδυ, Τρίτη 14 Μαΐου 2019, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική στο Περιστέρι (Χαριλάου Τρικούπη 20).

Ο Γ. Πατούλης, παρουσία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Νέας Αρχής, βουλευτών, πολιτευτών και πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του Τομέα Δυτικής Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι: «Χρειάζεται όραμα και συγκροτημένο στρατηγικό αναπτυξιακό πλάνο στο οποίο θα περιέχονται έργα που θα μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά των πολιτών».

Όπως επισημαίνει η παράταξη: Στο σχέδιο της Νέας Αρχής προβλέπεται μεταξύ άλλων η βελτίωση του δικτύου αστικών μετακινήσεων και μεταφορών, οι επεκτάσεις των οδικών αξόνων, η προώθηση των αστικών αναπλάσεων, η δημιουργία χώρων πρασίνου και η παροχή διευκολύνσεων και κινήτρων σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στη Δυτική Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet