Στα εγκαίνια του ΚΗΦΗ Σπατών – Αρτέμιδος ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στα εγκαίνια του ΚΗΦΗ Σπατών – Αρτέμιδος ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο δήμαρχος Αρτέμιδας – Σπάτων, Δ. Μάρκου, ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ., Β. Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος και υπογράμμισε τη σημασία λειτουργίας αυτών των κοινωνικών δομών για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ηλικιωμένων, επισημαίνοντας ότι οι διαδικασίες υλοποίησης υποδομών κοινωνικής μέριμνας πρέπει να σε άμεση προτεραιότητα, προς όφελος των πολιτών.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια για να παραδοθεί στους πολίτες του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, μια κοινωνική δομή για τη κατασκευή και λειτουργία της οποίας υπήρξε από το 2012 εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

»Αν χρειάστηκαν σχεδόν επτά χρόνια στις διοικήσεις του χθες για να ολοκληρώσουν ένα σχετικά εύκολο έργο, πόσες δεκαετίες θα τους χρειαστούν για να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής;

»Η Αττική χρειάζεται μια νέα αρχή κι όχι επιλογές που δοκιμάστηκαν στην πράξη και απέτυχαν.

»Η Περιφέρεια Αττικής χρειάζεται μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική ηγεσία για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών του Λεκανοπεδίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet