Στα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ο περιφερειάρχης Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Στα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ο περιφερειάρχης Αττικής

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, στο Παγκράτι τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης με αφορμή τα εγκαίνια αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά του ζεύγους Γουλανδρή στην Τέχνη και στην πατρίδα και ευχήθηκε το σπουδαίο έργο τους να βρει μιμητές. Συγκεκριμένα σημείωσε:

«Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ένα όραμα ζωής του Βασίλη και της Ελίζας Γουλανδρή, είναι από σήμερα πραγματικότητα. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παραστούμε σήμερα στα εγκαίνια τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά αυτό το σύγχρονο Μουσείο το οποίο αποτελεί πραγματικό κόσμημα, για την Αττική. Οφείλουμε πολλά στο ζεύγος Γουλανδρή που αποτέλεσαν υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στην τέχνη και στην πατρίδα. Ευχόμαστε αυτό το σπουδαίο έργο τους, να βρει μιμητές. Ως περιφερειάρχης Αττικής θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην πολιτιστική ανάπτυξη της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet