Στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ
Περιφέρεια Αττικής

Στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ

O υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της δομής και τους παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τη στήριξη των παιδιών.

Στη συνάντηση, που  έγινε παρουσία του δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης,  Γ. Κωνσταντέλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS, καθηγητής Κων/νος Συρίγος και ο διευθυντής της δομής, Ε. Λοράνδος, ενημέρωσαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη και την αντιπροσωπεία του ΙΣΑ για τις δράσεις της δομής και τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται.

Ο κ..Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά  και μητέρες SOS, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι η Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, αλλά και ο ΙΣΑ, θα είναι στο πλευρό τους.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Η Αυτοδιοίκηση, αλλά και ο ΙΣΑ, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν, θα είναι στο πλευρό τους.

»Έχουμε δώσει την υπόσχεση να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αποτελεί για εμάς προτεραιότητα η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στο πλαίσιο αυτό έχουμε δρομολογήσει ευρύ φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και με ακόμα πιο δυναμικές πρωτοβουλίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet