Στην έκθεση ποτών και τροφίμων Food Expo ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στην έκθεση ποτών και τροφίμων Food Expo ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε την 6η έκθεση Food Expo η οποία διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και η οποία αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό φόρουμ, αλλά και μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις ποτών και τροφίμων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε στα περίπτερα και ενημερώθηκε από επιχειρηματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης για τις προοπτικές ενίσχυσης της διεισδυτικότητας των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

Μεταξύ των εκθεσιακών περιπτέρων που επισκέφθηκε ήταν των Δήμων Σαρωνικού, Παιανίας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Σπάτων-Αρτέμιδος,  Ωροπού αλλά και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους δημάρχους, Σαρωνικού, Γ. Σωφρόνη, Κρωπίας, Δ. Κιούση, Λαυρεωτικής, Δ. Λουκά και Παιανίας, Σ. Στάμου για την άρτια παρουσία τους και συζήτησε μαζί τους για την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών οικονομιών μέσω της δυνατότητας διεύρυνσης των ελληνικών προϊόντων.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Βρεθήκαμε σήμερα σ΄ ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου η παρουσία της Αυτοδιοίκησης είναι ιδιαίτερα δυναμική.

»Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως το επιχειρείν είναι πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να στηριχθεί και να ενισχυθεί μέσα από την παροχή κίνητρων που θα διευκολύνουν την προσπάθεια να κάνουμε τα ελληνικά προϊόντα γνωστά διεθνώς.

»Αυτό αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και σ΄ αυτό θα επενδύσουμε και στην Αττική. Στα σχέδιά μας είναι να δημιουργήσουμε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα παγκόσμιας εμβέλειας μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς και επιχειρηματίες να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Έτσι θα δώσουμε ώθηση στις τοπικές μας κοινωνίες και θα συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής. Με σχέδιο και όραμα θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet