Στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής ο Χρήστος Καλαποθαράκος
Περιφέρεια Αττικής

Στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής ο Χρήστος Καλαποθαράκος

Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, συμμετέχει ο Χρήστος Καλαποθαράκος. Πρόκειται για ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, επιτυχημένο επιχειρηματία και πρωταθλητή Ελλάδος, επί σειρά ετών, στα αγωνίσματα της πυγμαχίας, του kick boxing  και του Tang Soo Do, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής.

Ο Χρήστος Καλαποθαράκος είχε εκλεγεί το 2006 νομαρχιακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, ενώ το 2010 ήταν πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης, έχει διατελέσει βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μανιατών «Πατρίς».

Όπως δήλωσε ο κ. Χρήστος Καλαποθαράκος, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, «δέσμευσή μου είναι η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ προτεραιότητά μου είναι η συστηματική δουλειά για το περιβάλλον, τον χωροταξικό σχεδιασμό, αλλά και για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και της τρίτης ηλικίας».

Ο κ. Γ. Σγουρός καλωσόρισε τον κ. Καλαποθαράκο στην παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Παράλληλα, εξήρε τη διάθεσή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την εμπειρία του στα θέματα περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet