Στην Παιανία ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής Ν. Πέππας
Περιφέρεια Αττικής

Στην Παιανία ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής Ν. Πέππας

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Παιανία, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Νίκος Πέππας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση στην περιοχή της Παιανίας – Γλυκών Νερών, της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Πέππα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και η ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση.

Τον Νίκο Πέππα προλόγισε ο πρώην νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο οποίος και εξήρε τη συνεργασία των δύο ανδρών κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας, δεδομένου ότι ο κ. Πέππας είχε διατελέσει αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεωνίδας Κουρής δήλωσε: «Είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Νίκο Πέππα στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και μπορώ με βεβαιότητα να πω πως έχει τις ικανότητες και την επιστημονική κατάρτιση για να βοηθήσει την περιοχή του, την Ανατολική Αττική να κάνει τη Νέα Αρχή με περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη».

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, Ανδρέας Γκλαβάς, δίνοντας το στίγμα του Νίκου Πέππα ως ενός ανθρώπου προτύπου, μαχητή σε όλα τα επίπεδα της ζωής και η αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιανίας, Έφη Κρεμμυδά, η οποία εξήρε τη δυναμική του Νίκου Πέππα και τη διάθεσή του να στηρίξει έμπρακτα την ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

Ο Νίκος Πέππας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι μίλησαν γι΄ αυτόν και τους πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη της Παιανίας για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Είναι συγκινητική η θέρμη με την οποία αγκαλιάζετε την προσπάθειά μου.

»Αποδεικνύει την ανάγκη της κοινωνίας για πρόσωπα που διαθέτουν αξιοπιστία και έργο. Εκεί κρινόμαστε. Για την αποτελεσματικότητά μας. Σε όποια αυτοδιοικητική μου θέση βρέθηκα με την ψήφο των συμπολιτών μου, λειτούργησα πάντα με μόνο γνώμονα τις ανάγκες των συμπολιτών μου και τα συμφέροντα της περιοχής μου.

»Σήμερα, συστρατεύομαι με το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη γιατί αποδεδειγμένα είναι ένας έμπειρος και πετυχημένος αυτοδιοικητικός που θα αντιμετωπίσει ισότιμα και τους 66 Δήμους της Αττικής όπως έπραξε και με τους 325 όλης της χώρας ως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

»Όσον αφορά την Ανατολική Αττική που πολιτεύομαι και ειδικά την Παιανία, έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης καθώς το μικροκλίμα και η υψηλή τεχνογνωσία δίνει την προοπτική για παραγωγή σπουδαίων προϊόντων.

»Όμως οι τελευταίες διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής άφησαν την Παιανία αβοήθητη, όπως και πολλούς άλλους Δήμους, με τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο, την αποχέτευση, τα αντιπλημμυρικά έργα και κυρίως στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας των τοπικών προϊόντων.

»Δεσμεύομαι πως θα σταθώ δίπλα σας σε όλα τα προβλήματά σας και μαζί θα δώσουμε στην Παιανία και την Ανατολική Αττική τη νέα πνοή και τις προϋποθέσεις για τη Νέα Αρχή που της αξίζει».

Στην εκδήλωση ακόμη παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Παιανίας – Γλυκών Νερών, Παντελής Χριστοφορίδης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι εν ενεργεία και υποψήφιοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet