Στην παρουσίαση της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ για την Αυτοδιοίκηση ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στην παρουσίαση της καμπάνιας της ΟΝΝΕΔ για την Αυτοδιοίκηση ο Γ. Πατούλης

Την πεποίθηση ότι για να γίνει αποτελεσματικό έργο στους Δήμους και στις Περιφέρειες απαιτούνται σύγχρονα μυαλά, φρέσκιες ιδέες, επαφή με την κοινωνία, ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς, διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι θέσεις της για την ισχυροποίηση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.

«Σε αυτό τον αγώνα, χρειαζόμαστε –χρειάζομαι- την ενέργειά σας, τη δύναμη σας, το κέφι σας, τον ενθουσιασμό σας. Χρειαζόμαστε το πνεύμα νικητή που έχετε από τις μεγάλες πρωτιές της ΔΑΠ εδώ και τόσα χρόνια στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Σας θέλω δίπλα μου και σας θέλω στην πρώτη γραμμή του αγώνα που θα δώσουμε. Για την παράταξή μας, για την Αττική, αλλά κυρίως για τη νέα γενιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κ. Δέρβος. Παρέστησαν, επίσης, ο γραμματέας της Ν.Δ., Λ. Αυγενάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Βόρειου Τομέα Σ. Ιωαννίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της ΟΝΝΕΔ.

«Ποτέ ξανά λευκή επιταγή σε όσους μας κορόιδεψαν»

Στην ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της  ΟΝΝΕΔ που θα δώσουν τη μάχη της Αυτοδιοίκησης και πρόσθεσε πως τα ισχυρά τους όπλα είναι το μαχητικό τους πνεύμα, η δημιουργικότητα και η αποφασιστικότητα να δώσουν αυτή τη μάχη με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο κ. Πατούλης διαμήνυσε ότι από τη μέχρι τώρα επαφή του με τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους του έχει γίνει σαφές πως, παρά τη δυσπιστία που κυριαρχεί γενικά εξαιτίας της κρίσης, θέλουν πολιτική αλλαγή και να κάνει Αττική να κάνει μια νέα αρχή, με ευκαιρίες προόδου, ευημερίας, καλή ποιότητα ζωής και συνθήκες ασφάλειας.

«Την εμπιστοσύνη που σήμερα λείπει θέλω να την ανακτήσουμε.

»Και μπορούμε να το πετύχουμε μαζί. Με έναν απλό τρόπο.

»Με λίγα λόγια και πολλά αποτελέσματα.

»Το ξαναλέω επειδή είναι η ουσία όλης της πολιτικής μας: λίγα λόγια, πολλά αποτελέσματα. Ποτέ ξανά λευκή επιταγή σε όσους κορόιδεψαν και εξαπάτησαν τους πολίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δώστε μου την ευκαιρία και θα σας δικαιώσω»

Αναφερόμενος σε όσους ήταν στο τιμόνι της Περιφέρειας τα τελευταία χρόνια, ανέφερε ότι «απέτυχαν παταγωδώς και δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις σε καίρια ζητήματα όπως τη διαχείριση απορριμμάτων, την επαρκή αντιπλημμυρική προστασία, τη θωράκιση της πολιτικής προστασίας, με συνέπεια να  το έχουμε πληρώσει με τραγωδίες».

Παράλληλα τόνισε ότι δεν εκπονήθηκε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό για την εκτέλεση έργων υποδομής, την προσέλκυση επενδύσεων, την ενίσχυση του πρασίνου.

«Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε. Δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλο αυτή την υποβάθμιση της καθημερινότητάς μας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος όλα αυτά να τα αλλάξει. Πρώτον, γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει έργο, κάτι που έχει φανεί τα 12 χρόνια θητείας του στο Δήμο Αμαρουσίου αλλά και κατά τη διοίκηση του στην ΚΕΔΕ και τον ΙΣΑ και δεύτερον γιατί έχει σχέδιο.

«Τιμούσα την εμπιστοσύνη όσων εξαρχής με στήριζαν. Και ότι κέρδιζα στην πορεία και την εμπιστοσύνη εκείνων που αρχικά ήταν δύσπιστοι απέναντί μου.

Το ίδιο θα κάνω και τώρα.

»Γι΄ αυτό και το μήνυμα που θέλω να στείλω σε κάθε συμπολίτη μας που είναι επιφυλακτικός απέναντί μου είναι ένα και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια:

»Δώστε μου την ευκαιρία να δουλέψω για την Αττική και σε 4 χρόνια δεσμεύομαι να σας έχω δικαιώσει» επισήμανε.

«Τώρα χρειάζεται σχέδιο και δουλειά»

Αναφερόμενος στα όσα οραματίζεται να κάνει για την Αττική υπογράμμισε ότι στις προτεραιότητες του είναι:

Να αποκτήσει η Αττική αποτελεσματική πολιτική προστασία.

Να ξεκινήσει επιτέλους να εφαρμόζεται ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων. Χωρίς κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

  • Να προστατεύσουμε και αναδείξουμε τους ελεύθερους χώρους πρασίνου και αναψυχής. Να μη ζούμε παρακμιακές καταστάσεις όπως αυτές στο Πεδίον του Άρεως.
  • Να έχουν οι νέοι μας μέρη για άθληση. Μέρη αναψυχής.
  • Να υλοποιηθούν υπερ-τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ασφάλεια του πολίτη, την τοπική ανάπτυξη, τον πολιτισμό.
  • Να προσελκύσουμε επενδύσεις.
  • Να δημιουργηθούν δουλειές. Να σταματήσει επιτέλους η γάγγραινα της μετανάστευσης.

«Για όλα αυτά, σας θέλω δίπλα μου» τόνισε ο κ. Πατούλης και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Από κομήτες που καβάλησαν το κύμα του λαϊκισμού χορτάσαμε. Τώρα χρειάζεται σχέδιο,  χρειάζεται δουλειά, χρειάζεται αποτέλεσμα. Και χρειάζονται και νέοι άνθρωποι, όπως εσείς, να βγουν μπροστά. Εδώ στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet