Περιφέρεια Αττικής

Στην τουριστική έκθεση MITT η Περιφέρεια Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή τουριστική έκθεση MITT MOSCOW 2014, που έλαβε χώρα στη Μόσχα από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου. Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας Άννα Παπαδημητρίου και στελέχη της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν ολοκληρωμένα την Αττική και τα νησιά της, ενώ είχαν επαφές με τους σημαντικότερους tour operators της ρώσικης αγοράς.

Τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Περιφέρειας Αττικής μέσα στο ελληνικό περίπτερο και έμειναν ενθουσιασμένοι από την περιήγησή τους στην Αττική και τα όμορφα νησιά της μέσω του ειδικού interactive χάρτη που είχαν στη διάθεσή τους. Παράλληλα, μοιράστηκαν ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια που περιείχαν χρήσιμες πληροφορίες για την Αθήνα, την Αττική και τα νησιά της. Μεγάλη ήταν επίσης η συμμετοχή στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο και είχε έπαθλο τρία μοναδικά τριήμερα ταξίδια στην Περιφέρεια Αττικής και στα νησιά της.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην έκθεση της Μόσχας ήταν εκείνη της ειδικής παρουσίασης της Αττικής και των νησιών από την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Αττικής Άννα Παπαδημητρίου στους σημαντικότερους tour operators, travel agencies και δημοσιογράφους της ρωσικής αγοράς. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη μέρα της έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περιστύλιο του ελληνικού περιπτέρου και ολοκληρώθηκε με την προβολή του video «Athens-Attica 24 hours live», το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Η κ. Α. Παπαδημητρίου, στην παρουσίαση αυτή, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Αττική είναι ένας ασφαλής και φιλικός προορισμός που ταυτόχρονα προσφέρει κάτι μοναδικό: ένα μεγάλο φάσμα τουριστικού προϊόντος, ικανό να καλύψει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε αυτός ενδιαφέρεται για πολιτισμό, για γαστρονομία, για θρησκευτικό τουρισμό, για σπορ, για καλοκαιρινές διακοπές, για ιαματικό τουρισμό και σπα, για ψώνια, για διασκέδαση ή επαγγελματικό ταξίδι. Παράλληλα, περιέχει έναν μικρό θησαυρό που δεν είναι άλλος από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, έως τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα. Νησιά που αποτελούν εξαιρετική επιλογή για μια μοναδική απόδραση, καθώς είναι αρχιτεκτονικά στολίδια που προσεγγίζονται σε σύντομο χρόνο και διαθέτουν μοναδικές παραλίες. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές όσον αφορά στις μετακινήσεις και τα καταλύματα, τότε έχουμε τον τέλειο συνδυασμό. Είναι βέβαιο ότι οι ξένοι τουρίστες που θα επισκεφτούν την Αττική και τα νησιά της θα θυμούνται αυτό το ταξίδι ως μια μοναδική τουριστική εμπειρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet