Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε το πρωί της Τετάρτης 28/10, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών τη Δοξολογία, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης Αττικής κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Κατά τη διάρκεια της λιτής εκδήλωσης ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τον περιορισμό της πανδημίας της Covid 19. Για τον λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκαν στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις.

Κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη πραγματοποιήθηκε η διέλευση πάνω από το Σύνταγμα τεσσάρων Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, έξι ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και δύο του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποίησαν, εκτός από τον περιφερειάρχη Αττικής, ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Γενικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, Η. Στρατηγάκος, εκ μέρους του δημάρχου Αθηναίων ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Ν. Αβραμίδης, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Σ. Κοκκινάκης, και εκ μέρους του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αντιπτέραρχος Ιπτάμενος Ιωάννης Γκοντικούλης. Επίσης παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλος και Ανατολικού Τομέα, Θ. Αυγερινός, ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος, Χ. Αλεξανδράτος και εκπρόσωποι των Πατριαρχείων Αλεξάνδρειας και Ιεροσολύμων, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet