Στις 10/12 η κρίσιμη συνεδρίαση του Πε.Συ. για το στάδιο της ΑΕΚ
Περιφέρεια Αττικής

Στις 10/12 η κρίσιμη συνεδρίαση του Πε.Συ. για το στάδιο της ΑΕΚ

Στις 10 Δεκεμβρίου 2015 θα συζητήσει τη Μελέτη της “Δικέφαλος Α.Ε.” το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Έτσι τουλάχιστον δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τρίτης 24/11, όπως μας ενημερώνει η παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Αίτημα για να συζητηθεί στο προαναφερόμενο (24/11) Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) της “Δικέφαλος Α.Ε.” είχε καταθέσει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική. Αντίστοιχο αίτημα είχαν υποβάλει επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α. Βασιλάκη, Μ. Κούκα, Μ. Μαντάς, Φ. Νικολιδάκη, Γ. Πρωτονοτάριος, Ζ. Ράικου.

“Διά στόματος του προέδρου του Σώματος κου Σχινά πληροφορηθήκαμε ότι η αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής είχε ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία από τους μελετητές, τα οποία έλαβε μόλις τις προηγούμενες μέρες, ως εκ τούτου θα έχει την εισήγησή της έτοιμη για να εισαχθεί στο Συμβούλιο στις 10/12″, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη και συμπληρώνει:

“Υπενθυμίζουμε, βέβαια, ότι η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έχει δημοσιοποιηθεί από τον Ιούλιο, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Φιλαδέλφειας την απέρριψε αιτιολογημένα στην συνεδρίαση της 2/11…

Ζητήσαμε -ως τότε- να σταλεί έγγραφο στο υπουργείο και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να μην εκδοθεί καμιά απόφαση μέχρι να γνωμοδοτήσει το Πε.Συ. Αττικής.

Θα αναμέναμε με περισσότερο ενδιαφέρον τη συνεδρίαση της 10/12, βέβαια, αν δεν είχε ήδη αποσταλεί στην Οικονομική Επιτροπή το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2016. Σε αυτό η διοίκηση Δούρου έχει συμπεριλάβει -όπως και πέρσι άλλωστε- τα 20 εκατ. ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Γ. Σγουρός στον Μελισσανίδη. Πέρσι η παράταξη της Δούρου έλεγε ότι… δεν πρόλαβε να αλλάξει τους κωδικούς και “αναγκάστηκε” να συμπεριλάβει το ποσό. Φέτος, άραγε, τι θα σκαρφιστούν;”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet