Στους Θρακομακεδόνες και το Πέραμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στους Θρακομακεδόνες και το Πέραμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων από την πρόεδρο της τοπικής Λέσχης Φιλίας και του Συλλόγου «Αγ. Παρασκευή», Β. Σμυρλή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρέσβης ε.τ. Γ. Γεωργίου, ο δήμαρχος Αχαρνών, Γ. Κασσαβός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χ. Δαμάσκος, Σ. Βρεττός και Π. Γρηγοριάδης και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική την πρόσκληση να μιλήσει στους πολίτες που ζουν στους Θρακομακεδόνες, επισημαίνοντας πως για να αλλάξει η Αττική και να αποκτήσει ένα καινούριο σύγχρονο πρόσωπο, απαιτείται συμπόρευση και συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την Αττική μήτρα επιχειρηματικότητας, να δρομολογήσουμε υποδομές με αναπτυξιακό πρόσημο και να διευρύνουμε τα δίκτυα πολιτισμού, αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που για εμάς είναι νευραλγικός κρίκος της κοινωνίας» τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει να μπει ένα τέλος στις πρακτικές και τις νοοτροπίες του παρελθόντος. Οι λαϊκισμοί, τα ατελείωτα “θα” και οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα δεν βρίσκουν πια κανένα έρεισμα στον κόσμο. Εμείς μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας. Αξιοποιώντας την 20χρονη εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση, θα είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε από την πρώτη, κιόλας, ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Η Αττική μας δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο. Απαιτείται τώρα μία πολιτική αλλαγή, μία Νέα Αρχή με τους πολίτες, για τους πολίτες».

Σε τοπική εκδήλωση στο Πέραμα

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τοπικοί φορείς στο Πέραμα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους μία καλή και παραγωγική χρονιά, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι η ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής.

«Δεν γίνεται να υπάρχουν Δήμοι δύο ταχυτήτων και κάποιες πανέμορφες περιοχές του λεκανοπεδίου όπως είναι το Πέραμα να στερούνται αναπτυξιακών προοπτικών. Το πρόγραμμά μας, αφορά όλη την Αττική προκειμένου να γίνει μία συνολική επανεκκίνηση, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet