Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου

Η ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών της Αττικής ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, σε σχετική συνάντηση που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις παθογένειες που πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου να γίνει μία επανεκκίνηση σε αυτόν τομέα και άκουσε τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Προσδιορίζοντας τους στόχους και τις προτεραιότητες του για να γίνει μία ουσιαστική αλλαγή στην Αττική και να μετατραπεί σε μία Περιφέρεια-πρότυπο για τους πολίτες της, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισήμανε ότι απαιτείται ένας στρατηγικός σχεδιασμός που θα βασίζεται στο τρίπτυχο «επιχειρηματικότητα-καινοτομία-ανάπτυξη».

«Δεν γίνεται την ίδια στιγμή που άλλες ευρωπαϊκές περιφέρειες κάνουν άλματα, η Αττική να βρίσκεται στα πίσω βαγόνια περιμένοντας επενδύσεις που τελικά μένουν στα χαρτιά και ποτέ δεν έρχονται» τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα επενδύσουμε σε υποδομές απαραίτητες για τη στήριξη του επιχειρείν και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, προκειμένου να σταματήσουμε να παρακολουθούμε απαθείς τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε το brand name της Αττικής μας και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, προκειμένου να επιστρέψει το επιχειρείν στην Αττική. Με πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα, θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet