Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής, Β. Ντελιφιλιππίδη, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία και τους ελέγχους στα καταστήματα.

Ειδικότερα, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, αλλά και στη συλλογή και αποκομιδή των υποπροϊόντων των κρεοπωλείων, καθώς, όπως επισημάνθηκε, ο υπάρχων μηχανισμός είναι ανεπαρκής και όχι όσο αποτελεσματικός θα έπρεπε.

Επιπρόσθετα, τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης των κτηνιατρικών υπηρεσιών γεγονός που δυσχεραίνει τη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι τα ζητήματα που έχουν σχέση με τη διατροφή και την προστασία της υγείας των πολιτών, χρήζουν σοβαρής αντιμετώπισης και δεν είναι αποδεκτή καμία χρονοτριβή ή ερασιτεχνισμός.

«Σε συνεργασία με τις Ενώσεις όλων των εμπόρων που ασχολούνται με αυτό τον τομέα θα δρομολογήσουμε παρεμβάσεις με στόχο την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που φτάνουν στους καταναλωτές, μέσω αποτελεσματικών και συστηματικών ελέγχων και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα καταστήματα. Με την υγεία των πολιτών δεν παίζουμε» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet