Συνάντηση Γ. Πατούλη με το προεδρείο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το προεδρείο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου

Οι προοπτικές υλοποίησης πρωτοβουλιών και ενεργειών που θα αναδείξουν το αθλητικό πνεύμα και την ευεργετική δράση της άθλησης βρέθηκαν στο επίκεντρο χθεσινής συνάντησης του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με το προεδρείο και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο Γ. Πατούλης κατέγραψε τις προτάσεις των εκπροσώπων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου και τους επισήμανε ότι ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική θα επενδύσει ουσιαστικά στον Αθλητισμό και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις πρωτοβουλίες και δράσεις συλλόγων αθλητών και αθλούμενων.

«Θα επενδύσουμε στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και θα συγκεράσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μαζί με όλους τους πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δώσουμε στην Αττική ένα νέο πρόσωπο με όραμα και προοπτική» τόνισε.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εξήρε τη σημασία του αθλητισμού για τα νέα παιδιά, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα είναι η ενίσχυση και η δημιουργία νέων υποδομών που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο τους.

«Στόχος μας είναι να ξανανθίσουν οι τοπικές κοινωνίες, μέσα από την ανάδειξη της αξίας του αθλητισμού με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών αλλά και τη διάδοση της φιλοσοφίας του αθλητισμού που είναι ταυτόσημη με το ευ ζην, στους νέους μας» επισήμανε.

O κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου καλή επιτυχία στους στόχους τους. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία, ενώ ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet