Συνάντηση Γ. Σγουρού με την Ένωση Τριτέκνων
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Σγουρού με την Ένωση Τριτέκνων

Συνάντηση με την Ένωση Τριτέκνων Αττικής είχε ο Γιάννης Σγουρός, που συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις του με φορείς και πολίτες της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες, καθώς το κοινωνικό κράτος κατέρρευσε στα χρόνια της κρίσης, συμπαρασύροντας κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Επίσης ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους διαρκείς αγώνες που κάνει η Ένωση προκειμένου να στηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες.

Από την πλευρά του, ο κ. Σγουρός, αφού συνεχάρη την Ένωση Τριτέκνων για τις προσπάθειές της, τόνισε ότι ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας και σημείωσε ότι σε μια εποχή που η γήρανση του πληθυσμού και το δημογραφικό πρόβλημα αποκτούν ολοένα και πιο εκρηκτικές διαστάσεις είναι αδιανόητο η ίδια η ελληνική Πολιτεία να αποδομεί κοινωνικές πολιτικές και να μην στηρίζει τον θεσμό της οικογένειας, που αποτελεί τη βάση της κοινωνικής συνοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet