Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον Σύλλογο «Αθηνά» για το Πεδίο του Άρεως
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Σγουρού με τον Σύλλογο «Αθηνά» για το Πεδίο του Άρεως

Συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου «Αθηνά» για την προστασία και ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στο πλαίσιο των επαφών με πολίτες και φορείς της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκε η κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως όπως έχει διαμορφωθεί την τελευταία πενταετία (πλημμελής συντήρηση, εστίες παραβατικότητας) και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν (επιδιόρθωση του δικτύου άρδευσης, αξιοποίηση των γεωτρήσεων ώστε να υπάρχει νερό, περίφραξη του λόφου Φινοπούλου, ο συστηματικός έλεγχος και επισκευή κατεστραμμένων στοιχείων και η συντήρηση του πρασίνου, καθώς και η προσθήκη στοιχείων βιότοπου), ώστε ο μοναδικός αυτός χώρος πρασίνου και πολιτισμού, διαχρονικό τοπόσημο της Αθήνας μαζί με τον Εθνικό Κήπο, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών για ψυχαγωγία και αναψυχή.

Ο κ. Γ. Σγουρός χαρακτήρισε αυτονόητα και δίκαια τα αιτήματα των κατοίκων τα οποία απαιτούν υπευθυνότητα, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις χωρίς στοιχεία λαϊκισμού και υποσχεσιολογίες, υπενθυμίζοντας ότι είχε καταθέσει στο παρελθόν βιώσιμη πρόταση για τη λειτουργία του χώρου, μέσω μεταφοράς της αρμοδιότητας στον Δήμο της Αθήνας που δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet