Συνάντηση κ.κ. Κύριλλου – Γ. Καραμέρου για τις κοινωνικές δομές
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση κ.κ. Κύριλλου – Γ. Καραμέρου για τις κοινωνικές δομές

Με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο συναντήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σύμπραξη Περιφέρειας και Μητρόπολης σε μια σειρά τεχνικών έργων με προσανατολισμό την ενίσχυση κοινωνικών προνοιακών δομών.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων, οι δυνατότητες συμμετοχής της Εκκλησίας στους ευαίσθητους τομείς διαμόρφωσης και υλοποίησης προνοιακών έργων μέσα από την αξιοποίηση κονδυλίων της Περιφέρειας ή συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο σεβασμιότατος έθεσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπ΄ όψιν του αντιπεριφερειάρχη τις δυνατότητες που διαθέτει η Εκκλησία σε επίπεδο δομών, χώρων και εκτάσεων με στόχο τη βιώσιμη αξιοποίησή τους προς όφελος των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού μας, αλλά και του συνόλου της περιοχής ενδιαφέροντος.

Ο αντιπεριφερειάρχης εξήρε, όπως αναφέρεται, το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης και συνεχάρη προσωπικά τον σεβασμιότατο για τις προσπάθειες του ως προς το προνοιακό έργο που επιτελεί, ενώ παράλληλα επισήμανε «την τρέχουσα άψογη συνεργασία της Περιφέρειας με την Μητρόπολη στην υποβολή της πρότασης για το επισιτιστικό πρόγραμμα».

Δρομολογήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ανανέωση της συνεργασίας, σε τεχνικό πλέον επίπεδο προκειμένου να αναλυθούν οι δυνατότητες για τον σχεδιασμό, την αναζήτηση πόρων και την υλοποίηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet