Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Περιστερίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Περιστερίου

Η υλοποίηση δύο εμβληματικών έργων στην περιοχή του Δήμου Περιστερίου, καθώς και η πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στις διαδικασίες που απαιτούνται για να υλοποιηθούν «εμβληματικά έργα» στο Περιστέρι προς όφελος των πολιτών. Ο κ. Πατούλης αφού εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον κ. Παχατουρίδη για το έργο του, ζήτησε από τη γενική διευθύντρια Αναπτυξιακών Έργων της Περιφέρειας, Ελένη Βελγάκη, και τον διευθυντή Τεχνικών Έργων, Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, να είναι σε στενή συνεργασία με τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες. 

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Παχατουρίδη στην Περιφέρεια ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Με τον άξιο φίλο και συνάδελφο Α. Παχατουρίδη είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε στη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Περιστερίου. Κοινός μας στόχος είναι να μεταβεί η Αττική σε μία καινούρια μέρα. Θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης».

Γ. Πατούλης και Ανδρ. Παχατουρίδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet