Συνάντηση Ρ. Δούρου με την Επιτροπή Συλλογικής Δράσης Οικοδομικών Συνεταιρισμών
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Ρ. Δούρου με την Επιτροπή Συλλογικής Δράσης Οικοδομικών Συνεταιρισμών

Με την Επιτροπή Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Οικοδομικών Συνεταιρισμών (ΟΣ) συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στα γραφεία της Περιφέρειας, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Χωρικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Θεμάτων, Παναγιώτη Πατσαβού.

Συγκεκριμένα, μετά και από την επίλυση του μείζονος ζητήματος των δασικών χαρτών που εκκρεμούσε για δεκαετίες, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα αξιοποίησης εκτάσεων Οικοδομικών Συνεταιρισμών στην Περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της βιώσιμης ανάπτυξης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής στο πεδίο αυτό, ενώ τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει τη συστηματική προσπάθεια για την επίλυση των θεμάτων που άπτονται του χωρικού σχεδιασμού.

Στη συνάντηση μετείχαν η πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Ο.Σ., Γεωργία Ρωμαίου, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Αποστολόπουλος, ο γενικός γραμματέας, Γεώργιος Τσιώνης, καθώς και τα μέλη του φορέα, Μαρία Αδάμου και Ευαγγελία Κυβέλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet