Συναντήσεις αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. με Πυροσβεστική και Τροχαία
Περιφέρεια Αττικής

Συναντήσεις αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. με Πυροσβεστική και Τροχαία

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Σοφία Κορωναίου, είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθηνών και της Τροχαίας Αθηνών.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν –μεταξύ άλλων- η ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη για την προετοιμασία των δύο φορέων ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου 2019. Τόσο η Πυροσβεστική υπηρεσία, όσο και η Τροχαία επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα συνεργασίας που υπάρχει, διαβεβαιώνοντας για την συνέχιση και τη διεύρυνσή της.

«Ευχαριστώ τα στελέχη της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας για αυτήν την εποικοδομητική συζήτηση. Χρειάζεται εγρήγορση, συνεχής ενημέρωση και κυρίως αποτελεσματική συνέργεια όλων των φορέων. Είμαστε πάντα κοντά τόσο στο Πυροσβεστικό σώμα, όσο και στην Τροχαία», ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης.

Στη συνάντηση με την Πυροσβεστική υπηρεσία Αθηνών συμμετείχαν ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης, αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής, ο διοικητής Π.Υ Αθηνών, αρχιπύραρχος Χρήστος Λάμπρης, ο υποδιοικητής του 12ου Π.Σ. Αθηνών επιπυραγός Κων/νος Τσίγκας, ο υποδιοικητής του 6ου Π.Σ. Αθηνών, επιπυραγός Νικόλαος Μπόρης, ο δεύτερος υποδιοικητής του 4ου Π.Σ. Αθηνών, καθώς και ο αξιωματικός του 9ου Π.Σ. Αθηνών, επιπυραγός Δημήτριος Χιώλος.

Στη συνάντηση με την Τροχαία συμμετείχαν ο διευθυντής Τροχαίας Αθηνών, ταξίαρχος Νικόλαος Σπανουδάκης, η διευθυντής Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Πηνελόπη Φάλκου, ο τμηματάρχης Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής διοικητής Γ’ Βορειοανατολικής Αττικής (Ν. Ιωνίας), Νικόλαος Νούθας, ο αναπληρωτής διοικητής Β’ Βορειοανατολικής Αττικής (Αγίας  Παρασκευής) και ο υποδιοικητής Α’ Βορειοανατολικής Αττικής (Κηφισιάς), Γεώργιος Δημητρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet