Συναντήσεις με τους δημάρχους Περιστερίου και Κορωπίου είχε ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Συναντήσεις με τους δημάρχους Περιστερίου και Κορωπίου είχε ο Γ. Πατούλης

Η ανάγκη στενής και γόνιμης συμπόρευσης της Περιφέρειας με όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου με στόχο την ισότιμη αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής,  βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους Περιστερίου, Α. Παχατουρίδη και Κορωπίου, Δ. Κιούση, κατά την επίσκεψη του στα δημαρχεία τους.

O δήμαρχος Περιστερίου υποδεχόμενος τον κ. Πατούλη του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής και επισήμανε ότι ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης πρέπει να συνεργάζονται εποικοδομητικά προς το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Παχατουρίδη για τη νίκη του στις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «οι πολίτες για άλλη μία φορά επιβράβευσαν έναν άξιο αυτοδιοικητικό με σημαντική και αποδεδειγμένη προσφορά στον τόπο του». Κατά τη συζήτηση τους τονίστηκε η σημασία ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των πόλεων της Αττικής, αλλά και η δρομολόγηση με γρήγορες διαδικασίες παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.

Τον καίριο ρόλο της Περιφέρειας στην ανάπτυξη της Αττικής υπογράμμισε και ο δήμαρχος Κορωπίου, Δ. Κιούσης, ο οποίος εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του κ. Πατούλη, επισημαίνοντας ότι ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής συνεχάρη τον κ. Κιούση για την άνετη επανεκλογή του στον Δήμο και τόνισε ότι Περιφέρεια και Δήμοι θα ενώσουν δυνάμεις, προκειμένου συντεταγμένα, με στρατηγικό σχεδιασμό και ορθή διαχείριση προτεραιοτήτων, να διεκδικήσουν από κοινού μία καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή για τους πολίτες.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Κιούσης ανέδειξε ως ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για την περιοχή του το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ανάγκη να γίνει Νοσοκομείο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αλλά και το αίτημα των Δήμων της Ανατολικής Αττικής να ενταχθούν σε ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις). Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Θ. Γρίβας, έδωσε στον κ. Πατούλη ειδική πλακέτα, τιμώντας τον για τη γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία τους στον τομέα πολιτικής προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet