Συναντήσεις πολιτών από τον χώρο των επιστημών και του επιχειρείν με τον Γ. Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Συναντήσεις πολιτών από τον χώρο των επιστημών και του επιχειρείν με τον Γ. Πατούλη

Οι προοπτικές ανάπτυξης της Αττικής μέσω την ενίσχυσης του επιχειρείν, αλλά και οι τρόποι να γίνει η Αττική δωδεκάμηνος τουριστικός προορισμός, μέσω της ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού όπως είναι ο τουρισμός υγείας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με πολίτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ιατρικής και του επιχειρείν σε φιλική συγκέντρωση που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική.

Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που τους απασχολούν και τις δυνατότητες αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Αττικής, με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανακοπή του φαινομένου brain drain.

Ο Γ. Πατούλης, αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τους διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον σε ότι αφορά στην καλύτερη πρόληψη της υγείας των πολιτών, αλλά και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, όπως και των αναπτυξιακών υποδομών.

Ο κ. Πατούλης με αφορμή τη συνάντηση επισήμανε:

«Θα δουλέψουμε με μεθοδικότητα, στρατηγικό σχεδιασμό και σαφή χρονοδιαγράμματα για να ξαναμπεί η Αττική σε τροχιά ανάπτυξης. Πυλώνες της προσπάθειας μας θα είναι η ενίσχυση του επιχειρείν, αλλά και η διεύρυνση των τουριστικών δυνατοτήτων του λεκανοπεδίου, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτο. Παράλληλα, θα επενδύσουμε σε προγράμματα πρόληψης υγείας και σε δομές που θα διασφαλίζουν μία πιο υγιή διαβίωση για τους πολίτες. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για χρονοτριβές. Θα μιλήσουμε με έργα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet