Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 19/2
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 19/2

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας προμηθειών για τις ανάγκες της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2015. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 335.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  3. Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΑΘΗΝΑΪΣ. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Α. Θανοπούλου).
  4. Έγκριση υποβολής πρότασης της Περιφέρειας Αττικής για την ένταξή της ως συμμετέχοντος φορέα στο Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες» 2014 – 2020. Μέτρο: Έργα της Κοινωνίας των Πολιτών – «Δίκτυο Εθελοντών Περιφέρειας Αττικής». (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Α. Θανοπούλου).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για το έργο (παροχή υπηρεσίας): «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΑΤΕΡΛΙ-ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 194.583,49 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την εκπόνηση προγράμματος, με τίτλο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΦΛΑΤΟΞΙΝΩΝ ΣΕ ΚΕΛΥΦΩΤΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ» προϋπολογισμού 12.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). (Εισηγήτρια η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).
  7. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση τοπικών οδών του Δήμου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη». (Εισηγήτρια η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet