Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 10/9
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 10/9

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για το έργο «Αναθεώρηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης Δ. Βίλιων», συνολικού προϋπολογισμού 1.504.544,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά και Περάματος για την παροχή υπηρεσίας «Καθαρισμός φρεατίων απορροής ομβρίων και συνδετήριων αγωγών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 59.992,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Επιτροπής Εγχώριας Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Μελέτη σκοπιμότητας και Γενικού Σχεδίου Ανάπτυξης για την επέκταση του Αεροδρομίου στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων» συνολικού προϋπολογισμού 35.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  4. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Νέα Πτέρυγα Μουσείου “Χρήστου Καπράλου”». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  5. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Παγκρατίου (ΣΤ΄ Αθηνών), ημέρα Παρασκευή. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  6. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Πόρτο Ράφτη (Ζ΄ Αττικής), ημέρα Τρίτη. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  7. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Τσακός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Γ΄ Αθηνών), ημέρα Δευτέρα. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  8. Λήψη απόφασης για παραίτηση της Περιφέρειας Αττικής από τα ένδικα μέσα (έφεση) κατά της αριθμ. 531/17-1-2014 οριστικής απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μετά από παραπομπή του θέματος από την Οικονομική Επιτροπή. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Τασούλη-Γεωργιάδου).
  9. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μαραθώνα για το έργο «Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου στον Δήμο Μαραθώνα», συνολικού προϋπολογισμού 872.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Σπ. Πάντζας).
  10. Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Περιφερειακού Επιχειρησιακού & Επικοινωνιακού Σχεδίου (ΟΠΕΕΣ) του έργου: «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής». (Εισηγήτρια η περιφερειακή σύμβουλος Ε. Δημοπούλου).
  11. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης προϋπολογισμού έως 8.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τη διοργάνωση δράσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Απελευθέρωσης της Πόλης των Αθηνών στις 12.10.1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  12. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης προϋπολογισμού έως 6.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τη σήμανση οκτώ κτηρίων και τόπων ιστορικής σημασίας στο κέντρο της Αθήνας, που σχετίζονται με την περίοδο 1940-1944. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  13. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης προϋπολογισμού έως 2.500,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για τη δημιουργία ιστοτόπου (site) ιστορικού περιεχομένου για τη χρονική περίοδο 1940-1944, που θα ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet