Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29/10
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29/10

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση με θέμα «Προσφυγικό – Μεταναστευτικό».
  2. Ενημέρωση – συζήτηση για τα πλημμυρικά φαινόμενα της 22-10-2015 στην Αττική και τις δράσεις της Περιφέρειας.
  3. 21η σύνοδος της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP21/CMP11) στο Παρίσι, από 30-11-15 μέχρι 11-12-15: α) Λήψη απόφασης για τη σκοπιμότητα συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε αυτή και δαπάνης προϋπολογισμού 3.820,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), β) Λήψη απόφασης για τη σκοπιμότητα συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στη δράση «Non State Actor Zone for Climate Action» (NAZCA) δια μέσου του προγράμματος «Lima-Paris Action Agenda» και ειδικότερα στην επιμέρους δράση «Compact of States and Regions» (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το έργο «Επισκευή Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως», συνολικού προϋπολογισμού 49.648,77 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  5. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 38/2009 απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής για τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Μεγάρων, ημέρα Τρίτη της Ζ΄ Αττικής, λόγω εκτέλεσης έργων του Δήμου Μεγαρέων (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  6. Χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Ασπροπύργου, ημέρα Σάββατο της Ζ΄ Αττικής (Δήμος Ασπροπύργου) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  7. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 267/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Τσακός του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ημέρα Δευτέρα της Γ΄ Αθηνών. (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  8. Χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Ν. Χαλκηδόνα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ημέρα Σάββατο της Δ΄ Αθηνών. (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  9. Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2015 (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  10. Λήψη απόφασης για την σκοπιμότητα συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής, ως εταίρου, στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του Δήμου Αθηναίων «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Αθηνά Υγεία”» (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).
  11. Έκδοση ψηφίσατος αναφορικά με την «5η Ελληνογερμανική Συνέλευση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet