Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 16 Μαρτίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 16 Μαρτίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου-Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης, για την κατασκευή του έργου: «Αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Πεντέλης», συνολικού προϋπολογισμού 232.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Δημητρίου, για το έργο με τίτλο «Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αγ. Δημητρίου», συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Δημητρίου, για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γυμναστήριο», συνολικού προϋπολογισμού 886.600,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση – ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων αύλειων χώρων σχολείων», συνολικού προϋπολογισμού 241.800,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης,  για την κατασκευή του έργου: «Αποκαταστάσεις ζημιών από πλημμύρες και αποτρεπτικές επεμβάσεις στον Δήμο Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 178.461,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το έργο «Ανακατασκευή οδοστρώματος οδού Περικλέους Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 420.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  7. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Βελτίωση οδικού δικτύου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  8. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή πλατείας Χαλκηδόνας Νίκαιας», συνολικού προϋπολογισμού 584.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  9. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποχέτευση ακαθάρτων Δημοτικής Ενότητας Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 2.600.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  10. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδών Δήμου Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 998.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  11. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο:«Ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς στον Δήμο Φυλής» συνολικού προϋπολογισμού 1.790.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  12. Έγκριση επανυποβολής πρότασης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, ως εταίρος στο έργο «YOUTH Cinedu» (Στρατηγικές συμπράξεις στον τομέα της Νεολαίας) του Προγράμματος Erasmus+  για την περίοδο 2014 – 2020 (εισηγήτρια: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).
  13. Έγκριση σκοπιμότητας για συμμετοχή μίας υπαλλήλου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής στην 3η ​​Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 27 Μαρτίου 2017 υπό την αιγίδα του (EBS) για την Ενέργεια (εισηγητής: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  14. Έγκριση σκοπιμότητας για συμμετοχή δύο ατόμων στην 1η Συνεδρίαση της CPMR Task Force on Climate που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την 31 Μαρτίου 2017 (εισηγητής: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  15. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων της διαπλάτυνσης της οδού Μαρκόνι – Αγίας Άννας από τη Λεωφόρο Αθηνών μέχρι τη διασταύρωση της Αγίας Άννας με την οδό Μακρυγιάννη – Ταύρου (συμπεριλαμβανομένου του τμήματος της οδού Μακρυγιάννη – Ταύρου από την οδό Αγίας Άννας μέχρι τον Α/Κ με λεωφόρο Κηφισού και εξαιρουμένου του τμήματος από την Ιερά Οδό μέχρι την οδό Ορφέως) (εισηγητής: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  16. Εκλογή μελών Συντονιστικών Μητροπολιτικών Επιτροπών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 210 & 212 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87Α΄/07-06-2010 Πρόγραμμα «Καλλικράτης») (εισηγητής; πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet