Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 24/11
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 24/11

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Διονύσου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Διονύσου», συνολικού προϋπολογισμού τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ (400.000,00 ευρώ) (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  2. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παιανίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Βελτίωση – συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Παιανίας» (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  3. Αποδοχή της έκθεσης εκκαθάρισης της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Οργανισμός Ανάπτυξης και Περιβαλλοντικής Προστασίας Νομαρχίας Πειραιά» και απαλλαγή των εκκαθαριστών (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αιολικό Σύστημα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 855 ΜW και των συνοδών έργων στη νήσο Κρήτη, Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου» της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο σταθμό κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND ΕΛΛΑΣ AEBE ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη θέση «Διγενής», της Τοπικής Κοινότητας Φριλιγκιάνικων, της Δημοτικής Ενότητας Κυθήρων, του Δήμου Κυθήρων, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής (κωδικός και ονομασία: 0233– Κύθηρα) (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό βάσης της COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. στη θέση «1400505 Αιγάλεω ΑΤ3» στον Δήμο Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού έως 20.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το έτος 2015 για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής ειδών διατροφής και λοιπών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» (Υ.Α. Δ23/οικ.23761/1507/27-05-2015 «Προσδιορισμός Κοινωνικών Συμπράξεων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)”») (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  8. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού έως 160.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για το έτος 2016 για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής ειδών διατροφής και λοιπών, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» (Υ.Α. Δ23/οικ.23761/1507/27-05-2015 «Προσδιορισμός Κοινωνικών Συμπράξεων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)”») (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).
  9. Λήψη απόφασης: Δημοσιοποίηση ανοιχτής πρόσκλησης για την επιχορήγηση φορέων παιδικής προστασίας (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet