Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 10/12
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 10/12

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου για το έργο «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Πολυδρόσου» συνολικού προϋπολογισμού 1.920.000,92 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  2. Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για το έργο: «Αποκατάσταση Τμήματος οδού Γ. Σιδέρη Δ.Κ. Κουβαρά Δήμου Σαρωνικού», συνολικού προϋπολογισμού 172.362,31 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  3. Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για το έργο: «Ανακατασκευές – Βελτιώσεις Αθλητικών Εγκαταστάσεων», συνολικού προϋπολογισμού 580.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  4. Έγκριση εκ νέου των όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή παιδικής χαράς αθλοπαιδιών στο Ο.Τ. 322Α και 322Β Π.Ε. Αγίου Γεωργίου Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων, Δήμος Φυλής» συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), σύμφωνα με τους όρους – προϋποθέσεις της  41/2015 πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  5. Έγκριση όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το έργο: «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).
  6. Λήψη απόφασης για την κήρυξη ως τόπων ιστορικής μνήμης του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου (Μπλοκ 15) και του Σκοπευτηρίου Καισαριανής (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπανών για την υλοποίηση δράσεων Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής για το Α΄ εξάμηνο του 2016 (εισηγήτρια: περιφερειακή σύμβουλος Ελ. Δημοπούλου).
  8. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 1.000.000 ευρώ από τα ανταποδοτικά τέλη των λαϊκών αγορών Περιφέρειας Αττικής για την οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων που αφορά στην κάλυψη βιοτικών τους αναγκών με είδη που πωλούνται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (εισηγητές: αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου και περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  9. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 13.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για τη συνδιοργάνωση και διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Εθελοντικών Ομάδων & Άσκησης αντιμετώπισης καταστροφών από σεισμό (εισηγήτρια: περιφερειακή σύμβουλος Ι. Τσούπρα).
  10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Xenia Poros Image Hotel» που βρίσκεται στη θέση Νεώριο του Δήμου Πόρου του Νομού Αττικής (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  11. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Π. Φαλήρου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση 22 στρεμμάτων στον Ολυμπιακό Πόλο Όμορο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου και των ανοιχτών γηπέδων του περιβάλλοντος χώρου» (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  12. Τροποποίηση της αριθμ. 455/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που αφορά «Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας – Παραλαβής – Παράδοσης μισθωμένων κτιρίων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής (άρθρ. 13 του Π.Δ. 242/96) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ελ. Τασούλη-Γεωργιάδου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet