Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την 1η Μαρτίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την 1η Μαρτίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του, Θ. Σχινά, την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων» συνολικού προϋπολογισμού 19.904.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Μ. Λαμπρίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού» για την «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του “Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού”» συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Μ. Λαμπρίδου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Γλυφάδας για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας μαρίνας Δήμου Γλυφάδας» συνολικού προϋπολογισμού 388.658,16 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χ. Καπάταης).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου του Δήμου Περιστερίου» συνολικού προϋπολογισμού 1.740.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Ανακατασκευή γέφυρας Μακρωνα και παράλληλες οδικές εργασίες Νήσου Κυθήρων» συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  6. Συζήτηση για το «Γραμματικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet