Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 20/11
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 20/11

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά Γ. Γαβρίλης).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση οδών στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας» συνολικού προϋπολογισμού 300,000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά Γ. Γαβρίλης).
  3. Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Π.Δ. 170/2003 (ΦΕΚ 140/τ. Α΄/9-6-2003), που αφορά το ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ε. Κυπριανίδου).
  4. Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Π.Δ. 170/2003 (ΦΕΚ 140/τ. Α΄/9-6-2003), των συγκοινωνιακών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Π. Χατζηπέρος).
  5. Τροποποίηση της αριθμ. 348/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής «Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το υπόλοιπο του έτους 2014 και για το έτος 2015». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου).
  6. Τροποποίηση της αριθμ. 353/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής «Ορισμός Εκπροσώπων Περιφέρειας Αττικής στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου).
  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της υφιστάμενης δραστηριότητας «Βιομηχανία παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος της εταιρίας με την επωνυμία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΠΕ» που λειτουργεί επί της οδού Τσόκα 8 στη θέση Γκάρδι Κόλλια στη Δημοτική ενότητα Μάνδρας του Δήμου Μάνδρας της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Λιμένα Αγίας Μαρίνας δικαιοδοσίας ΟΛΡ Α.Ε.». (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ με κωδικό & ονομασία «1200017 Πύργος Αθηνών», σε κτήριο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 2-4, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη μετατόπιση υφιστάμενης μονάδας εκτροφής θαλασσίων μεσογειακών ιχθύων σε θαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων, με παράλληλη επέκταση της μισθωμένης έκτασης κατά 30 στρέμματα, αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας και εκσυγχρονισμό των πλωτών εγκαταστάσεων στη θέση «Κάτω Αλώνι» του Δήμου Μεγαρέων Νομού Αττικής, της εταιρείας με την επωνυμία ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΚΙΡΩΝΙΣ Α.Ε. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  11. Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθειες οικονομικού έτους 2014 της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χ. Καραμάνος).
  12. Έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού Γ΄ τριμήνου 2014. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χ. Καραμάνος).
  13. Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε εταιρικό σχήμα για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης για τη «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοιν. Σ. Επ. και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ε. Κυπριανίδου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet