Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 25/11
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 25/11

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αξιολόγηση δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ βαθμού (Αρ.πρωτ.: ττ42128/30-10-2014 εγγράφου του αν. υπουργού Εσωτερικών). (Εισηγήτρια η περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου).
  2. Επανάληψη ψηφοφορίας για την επιλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 179 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α’ /07-06-2010).
  3. Έγκριση καθορισμού ανταποδοτικών τελών λαϊκών αγορών στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2013. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Κοροβέσης).
  4. Έγκριση σκοπιμότητας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών για δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων της Αττικής για την πρόληψη και προστασία από το φαινόμενο της αιθαλομίχλης, συνολικής δαπάνης μέχρι του ποσού των 20.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γ. Καραμέρος).
  5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της δραστηριότητας προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης και επεξεργασίας Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατεδαφίσεων και Κατασκευών (ΑΕΚΚ) και προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων της επιχείρησης της ΚΟΥΚΟΥΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ, στη θέση «Βίλιζα» Κτηματικής Περιφέρειας Δήμου Παιανίας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).
  6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα υποδοχής, διαλογής, ανακύκλωσης (επεξεργασίας – αξιοποίησης) και προσωρινής αποθήκευσης αποβλήτων εκσκαφών, κατεδαφίσεων και κατασκευών (ΑΕΚΚ) και επιχωμάτωσης – ανάπλασης εκτάσεων ανενεργού λατομικού χώρου με τη χρήση αδρανών καταλοίπων από την επεξεργασία των ΑΕΚΚ, της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε. στη θέση «Χώνι Ντάγλα» του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Π.Ε. Ανατολικής Αττικής. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Αναγνωστόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet