Συνεχίζει ο Γ. Μοίρας την αντιπαράθεση με τον Γ. Πατούλη για το ταξίδι στην Κίνα
Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζει ο Γ. Μοίρας την αντιπαράθεση με τον Γ. Πατούλη για το ταξίδι στην Κίνα

Συνεχίζει την αντιπαράθεση αναφορικά με την απουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη από το debate των υποψηφίων στον «Αθήνα 9,84» ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης της Δύναμη Ζωής, Γιάννης Μοίρας.

Σε νέα ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου αναφέρει:

Μετέβη στιγμιαία στην Κίνα παθαίνοντας Star Trek ο κ. Πατούλης και πώς γίνεται να ήταν και εκεί και εδώ; Έχει σωσία;

Με αφορμή το δελτίο Τύπου για το ταξίδι στην Κίνα, το οποίο εμφάνισε (με ημερομηνία 23/4) ο κ. Πατούλης στην ιστοσελίδα του, ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, της Ρένας Δούρου, κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Έχουμε την υποψία ότι του αρέσει πολύ του κ. Πατούλη να πουλάει παραμύθια. Αυτό όμως μένει να αποδειχθεί. Για τώρα, ας δούμε κάτι σαν παραμύθι.

  • Δευτέρα 22/4, 10:00-12:00, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής είχαν προγραμματισμένο (αρκετά έγκαιρα μάλιστα) debate στον Αθήνα 9,84.
  • Παρασκευή 19/4, το επιτελείο Πατούλη ειδοποίησε πως λόγω υποχρέωσης θα απουσίαζε.
  • Στο debate δεν εμφανίστηκε τελικά. Ακούστηκε η δικαιολογία ότι έλειπε για ταξίδι στην Κίνα.

Αρχίζουν όμως εδώ τα περίεργα…

  • Αν και λατρεύει την προβολή και τη δημοσιότητα ο κ. Πατούλης, Δελτίο Τύπου για Κίνα δεν έβγαλε αρχικά. Αντίθετα, στην ιστοσελίδα του ανέβαιναν δελτία τύπου για δράσεις και παρουσίες του καθημερινά εδώ στην Αττική.
  • Δελτίο τύπου αναφορικά με ταξίδι κι επαφές στην Κίνα ο κ. Πατούλης εμφάνισε στην ιστοσελίδα του στις 23/4. Αφότου όμως η Δύναμη Ζωής είχε ήδη βγάλει δήλωση με την οποία διερωτάτο αν αυτές τις μέρες ο κ. Πατούλης πράγματι μετέβη στην Κίνα και επέστρεψε από εκεί ή αν το έσκασε από το debate λες και είναι Πατ-Λούης.

Ερωτήματα που ζητούν απάντηση:

  • Αφού η ιστοσελίδα του τον εμφάνιζε και τον εμφανίζει σε καθημερινές δραστηριότητες εδώ στην Αττική εκείνες τις μέρες, πότε πήγε στην Κίνα; Πότε αναχώρησε από την Αθήνα και πότε επέστρεψε; Έκανε το ταξίδι τώρα ή άλλοτε; Διότι αν το έκανε άλλοτε, τότε όντως κρύφτηκε από το debate!
  • Τα αεροπορικά πήγαινε-έλα στην Κίνα παίρνουν δύο μέρες. Οι επαφές που περιγράφει ότι έκανε, εμφανίζοντας και φωτογραφίες μάλιστα, συνιστούν πρόγραμμα άλλων δύο ημερών. Και η Σαγκάη από το Ανχούι, πόλεις που λέει ότι επισκέφτηκε, απέχουν πάνω από 400 χλμ. Πώς έβγαλε ταξίδι 4-5 ημερών στην Κίνα ο κ. Πατούλης, ενώ εμφανιζόταν, στην ιστοσελίδα του μάλιστα, σε δράσεις και παρουσίες εδώ στην Αττική;
  • Ακόμη και αν ο κ. Πατούλης διακτινίστηκε παθαίνοντας Star Trek και πήγε και ήλθε στιγμιαία, πώς έκανε εμφανίσεις εδώ στην Αττική και έβλεπε και Κινέζους στην Κίνα; Έχει σωσία;
  • Είναι δυνατόν αυτό το ταξίδι υπερπαραγωγή του κ. Πατούλη στην Κίνα να μην το συναντάς, γκουγκλάροντας το, ως ρεπορτάζ σε ελληνικές και κινέζικες πηγές ενημέρωσης; Τον έπιασε ξαφνικά σεμνότητα και άρνηση προβολής και δημοσιότητας;
  • Γιατί δεν έγινε καμία αναφορά, από τον λαλίστατο συνήθως για τις διεθνείς του συναντήσεις, κ. Πατούλη, σε ΜΜΕ και ιστοσελίδες;

Υ.Γ.: Καλύτερα να μην γίνει καμιά περιττή αλλαγή στην ιστοσελίδα γιατί υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία jpeg και html

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet