Συνεχίζεται η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στη Βόρεια Αθήνα
Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζεται η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στη Βόρεια Αθήνα

Σε νέα διανομή δωρεάν προϊόντων προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο οποίο συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος. Συνολικά διατέθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας, 5.115 τεμάχια κοτόπουλο, 5.115 συσκευασίες μήλα και 5.115 τεμάχια λάχανο.

Η διανομή στους δικαιούχους γίνεταιαπό τους οκτώ εταίρους της σύμπραξης, που είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς και Νέας Ιωνίας, καθώς και από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σε κάθε περίπτωση οι δικαιούχοι του προγράμματος πρέπει να απευθύνονται στους οκτώ εταίρους της σύμπραξης για επιβεβαίωση των ωρών διανομής. Όπως επισημαίνει η Περιφερειακή Ενότητα, «η διαδικασία πραγματοποιείται, όπως και οι προηγούμενες, με διακριτικότητα και σεβασμό»

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet