Σφράγιση πάρκινγκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια σε υπαίθριο χώρο στο Μαρούσι
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σφράγιση πάρκινγκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια σε υπαίθριο χώρο στο Μαρούσι

Στη σφράγιση υπαίθριας έκτασης 3,8 στρεμμάτων στην περιοχή του Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία είχε μετατραπεί και λειτουργούσε ως χώρος στάθμευσης δημόσιας χρήσης με αντίτιμο, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών (ΠΕΒΤΑ).

Η έκταση βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου – Διαγόρα – Δωριέων, στο Ο.Τ. Γ1085 (έναντι ΙΑΣΩ – Avenue) όπου, μετά από επιτόπια αυτοψία, στις 08/09/2017, κλιμακίου της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών της ΠΕΒΤΑ, διαπιστώθηκε η παράνομη λειτουργία. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η έκταση είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστος χώρος – πλατεία, με δυνατότητα στάθμευσης μόλις σε 390τ.μ. που δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί.

Με βάση τα ανωτέρω εκδόθηκε, στις 29/09/2017, απόφαση σφράγισης του υπαίθριου χώρου, ο οποίος εκτείνεται σήμερα σε όλο το Ο.Τ. Γ 1085. Η απόφαση παρελήφθη από την εταιρεία εκμετάλλευσης  στις 02/10/2017 και θα υλοποιηθεί στις 2/11/2017, δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο προβλέπει διαδικασία προσφυγής επί της απόφασης σφράγισης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet