Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Πατούλη

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική τέσσερις νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους οι οποίοι έχουν αξιόλογη πορεία στο χώρο των επιστημών, της Ιατρικής και του επιχειρείν.

Ο Γ. Πατούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους υποψήφιους και επισήμανε τα εξής:

«Η Νέα Αρχή αποτελεί τη μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο. Είναι ανάγκη να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

»Η Αττική μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δεν αξίζει στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να χάσει το τρένο της ανάπτυξης».

Ακολούθως τόνισε: «Με βασικό συστατικό την ενότητα ο συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική διαμορφώνει μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

»Εργαζόμαστε όλοι μαζί με στόχο μία νέα επανεκκίνηση στην Αττική με αναπτυξιακό πρόσημο.

»Με εφόδια την εμπειρία μας και τη γνώση των προβλημάτων καταρτίζουμε το στρατηγικό σχέδιο που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση  των προβλημάτων που απασχολούν τους  πολίτες όλων των Δήμων της Αττικής».

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι ανά τομέα είναι:

Βόρειος Τομέας Αθηνών:

Πολυτίμη Λεονάρδου, Ιατρός Ακτινολόγος, Διδάκτωρ, Υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού του Ακτινολογικού Τμήματος στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο της Αθήνας, Πρόεδρος του Δ.Σ.της Ένωσης Επαγγελματιών Ακτινολόγων-Απεικονιστών Ελλάδος και εκπρόσωπος της χώρας μας στην Ένωση Ευρωπαϊκών Ειδικοτήτων (Union of European Medical Specialties) στον Τομέα της Ακτινολογίας. Είναι μέλος του Δ. Σ. του ΙΣΑ, μέλος του Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και μέλος της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων του Τομέα Υγείας της ΝΔ. Ήταν υποψήφια Βουλευτής στη Β΄ Αθηνών με τη ΝΔ το 2015, ενώ έχει διατελέσει αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” (2014) και είναι τ. μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (2014). 

Δυτική Αττική:

Μιχαήλ Τζανόπουλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πρόεδρος και ιδρυτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, ΕΠΣΔΑ (2003-2018), Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ΕΠΟ (Ιούλιος 2016 – Οκτώβριος 2016), Μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ (2012-2016), Αντιπρόεδρος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ΕΠΣΑ (1998-2001) και Ειδικός Σύμβουλος στον Δήμο Άνω Λιοσίων σε θέματα αθλητισμού (1990-1998)

Πειραιά:

Ελένη Καλαϊτζάκη, Απόφοιτος Ανώτατης Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πειραιά, Καθηγήτρια Λογιστικών μαθημάτων σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές αλλά και Λύκεια. Σήμερα εργάζεται στην Ο.Σ.Υ.Α.Ε. ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Αντώνιος Γούλας, Απόφοιτος Οικονομικών σπουδών στην Γαλλία, Μεταπτυχιακές σπουδές στα χρηματοοικονομικά και στο Μάρκετινγκ, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης στην ΝΟ. Δ.Ε Β’ Πειραιά της ΝΔ. Υπήρξε Επιχειρηματίας και στέλεχος επιχειρήσεων σε ανώτατες θέσεις και είναι π. Αθλητής Ενόργανης Γυμναστικής και Καταδύσεων από βατήρα με τον σύλλογο του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet